San Marino Vizesi

San Marino Vizesi

BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK SAN MARINO VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

  1. Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
  2. Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, San Marino konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
  3. 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
  4. Son üç aylık bordro fotokopisi,
  5. Ticari seyahatleriniz için San Marino da bulunan firmadan davetiye,
  6. 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
  7. Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
  8. Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
  9. Pasaport,
  10. Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
  11. Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
  12. Kredi kartlarının fotokopisi,
  13. Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
  14. Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
  15. Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.

ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK SAN MARINO VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

  1. Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
  2. Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, San Marino konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
  3. Ticari seyahatleriniz için San Marino da bulunan firmadan davetiye,
  4. Kredi kartlarının fotokopisi,
  5. Pasaport,
  6. Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
  7. Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
  8. Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
  9. Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
  10. Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
  11. 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
  12. Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
  13. Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

ÖĞRENCİ OLARAK SAN MARINO VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

  1. 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
  2. Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu San Marino vizesinin fotokopisi,
  3. Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, San Marino ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
  4. Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
  5. Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
  6. San Marino Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
  7. Pasaport,
  8. Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.

EMEKLİ OLARAK SAN MARINO VİZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

  1. Pasaport,
  2. Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
  3. Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
  4. Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
  5. San Marino Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
  6. Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
  7. 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
  8. Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.

EV HANIMI OLARAK SAN MARINO VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

  1. Eşinin geçerli veya eski San Marino vizesi var ise fotokopisi,
  2. Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
  3. Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
  4. 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
  5. San Marino Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
  6. Pasaport,
  7. Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
  8. Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ