Pakistan Vizesi

Pakistan Vizesi

İşverenler için Ticari Pakistan Vizesi Başvuru Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  4. Karşı taraftan faks yada mail olarak davetiye
  5. Pakistan ile Ticari faaliyette bulunduğunuza dair belgeler
  6. İmza sirküleri fotokopisi
  7. Vergi levhası fotokopisi
  8. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  9. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  10. Tapu, Ruhsat fotokopisi
  11. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı

 

Çalışanlar için Ticari Pakistan Vizesi Başvuru Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  4. Karşı taraftan faks yada mail olarak davetiye
  5. Pakistan ile Ticari faaliyette bulunduğunuza dair belgeler
  6. İmza sirküleri fotokopisi
  7. Vergi levhası fotokopisi
  8. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  9. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  10. İşe giriş bildirgesi si
  11. Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  12. Tapu, Ruhsat fotokopisi
  13. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı

 

İşverenler için Turistik Pakistan Vizesi Başvuru Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Vergi levhası fotokopisi
  6. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  7. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  8. Tapu, Ruhsat fotokopisi
  9. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı

 

Çalışanlar için Turistik Pakistan Vizesi Başvuru Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Vergi levhası fotokopisi
  6. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  7. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  8. İşe giriş bildirgesi si
  9. Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  10. Tapu, Ruhsat fotokopisi
  11. Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı

 

Emekliler için Turistik Pakistan Vizesi Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Boş kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  4. Emeklilik cüzdanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi
  5. Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi
  6. Tapu, Ruhsat fotokopisi
  7. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı

 

Öğrenciler için Turistik Pakistan Vizesi Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Boş kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  4. Pakistan’daki Akrabasından faks yada mail olarak davetiye
  5. Davetiyeyi gönderen kişinin Oturumu yada geçerli vizesinin Fotokopisi
  6. Tapu, Ruhsat fotokopisi
  7. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı
  8. Öğrenci Belgesi Fotokopisi

 

Ailesi İşveren yada Çalışan İse,

  1. Şirket Antetli kağıdına görevini, çocuğunun gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten kaseli imzalı dilekçe
  2. İmza sirküleri fotokopisi
  3. Vergi levhası fotokopisi
  4. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  5. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  6. İşe giriş bildirgesi si
  7. Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  8. Tapu, Ruhsat fotokopisi
  9. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı

 

Ailesi Emekliler Ise:

  • Boş kağıda çocuğunun isim soyadı, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının kendi tarafından karşılanacağını, adres, telefon ve cep telefonunun belirtildiği dilekçe
  • Emeklilik cüzdanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi
  • Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi

 

Çalışmayanlar için Turistik Pakistan Vizesi Evrakları

    1. Türkiye’ye dönüşünden itibaren en az 6 aylık geçerli pasaport.
    2. 2 Adet beyaz fon vesikalık resim.
    3. A4 Kağıda gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini, tüm masrafların kendi tarafından karşılanacağını, adres ve telefonunu belirten dilekçe.
    4. Tapu, Ruhsat Fotokopisi
Son dönemli içinde bakiye olan şahsi banka hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı

 

İşverenler için Pakistan Ziyaret Vizesi Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Vergi levhası fotokopisi
  6. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  7. Hisse payı gözüken Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  8. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
  9. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  10. Pakistan’da ziyaret edilecek kişiden davetiye, pasaport yada oturum fotokopisi
  11. Kimlik Fotokopisi
  12. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Çalışanlar için Pakistan Ziyaret Vizesi Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Vergi levhası fotokopisi
  6. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  7. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  8. İşe giriş bildirgesi fotokopisi
  9. Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  10. Tapu,Araç Ruhsat fotokopisi
  11. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  12. Pakistan’da ziyaret edilecek kişiden davetiye, pasaport yada oturum fotokopisi
  13. Kimlik fotokopisi
  14. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Şahıs Şirketi Sahipleri için Pakistan Ziyaret Vizesi Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. Pakistan’da ziyaret edilecek kişiden davetiye, pasaport yada oturum fotokopisi
  5. Son 3 aylık banka dökümü yada son 3 aylık maaş bordrosu
  6. İmza beyannamesi yada İmza sirküleri fotokopisi
  7. Vergi levhası fotokopisi
  8. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi yada bağlı bulunduğu odaya yeni tarihli kayit belgesi
  9. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  10. Tapu,Araç Ruhsat fotokopisi
  11. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  12. Kimlik Fotokopisi
  13. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Memurlar için Pakistan Ziyaret Vizesi Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. A4 Kağıda mesleğini, kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. Pakistan’da ziyaret edilecek kişiden davetiye, pasaport yada oturum fotokopisi
  5. Son 3 aylık banka dökümü yada son 3 aylık maaş bordrosu
  6. Çalışma belgesi ve izinli olduğuna dair belgenin fotokopisi
  7. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
  8. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  9. Kimlik Fotokopisi
  10. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Emekliler için Pakistan Ziyaret Vizesi Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. A4 Kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. Pakistan’da ziyaret edilecek kişiden davetiye, pasaport yada oturum fotokopisi
  5. Son 3 aylık banka dökümü yada son 3 aylık maaş bordrosu
  6. Emeklilik cüzdanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi
  7. Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi
  8. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
  9. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  10. Kimlik Fotokopisi
  11. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Öğrenciler için Pakistan Ziyaret Vizesi Evrakları

Ailesi Emekliler İse;

    1. En az 6 ay geçerli pasaport
    2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
    3. A4 Kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
    4. Otel Rezervasyonu yada Pakistan’da ziyaret edilecek kişiden davetiye, pasaport yada oturum fotokopisi
    5. Son 3 aylık banka dökümü yada son 3 aylık maaş bordrosu
    6. Tapu,Araç Ruhsat fotokopisi
    7. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
    8. Öğrenci Belgesi Fotokopisi
    9. Kimlik Fotokopisi
    10. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Ailesi İşveren yada Çalışan İse;

    1. Şirket Antetli kağıdına görevini, çocuğunun gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten kaseli imzalı İngilizce dilekçe
    2. İmza sirküleri fotokopisi
    3. Vergi levhası fotokopisi
    4. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
    5. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
    6. İşe giriş bildirgesi fotokopisi
    7. Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
    8. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
    9. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
    10. Kimlik Fotokopisi
    11. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Çalışmayanlar için Pakistan Ziyaret Vizesi Evrakları

    1. Türkiye’ye dönüsünden itibaren en az 6 aylık geçerli pasaport.
    2. 2 Adet beyaz fon vesikalık resim.
    3. A4 Kağıda gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini, tüm masrafların kendi tarafından karşılanacağını, adres ve telefonunu belirten İngilizce dilekçe.
    4. Pakistan’da ziyaret edilecek kişiden davetiye, pasaport yada oturum fotokopisi
    5. Son 3 aylık banka dökümü yada son 3 aylık maaş bordrosu
    6. Tapu, Araç Ruhsat Fotokopisi
    7. Son dönemli içinde bakiye olan şahsi banka hesap cüzdanı fotokopisi
    8. Kimlik Fotokopisi
Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

İşverenler için Pakistan Transit Vize Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Vergi levhası fotokopisi
  6. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  7. Hisse payı gözüken Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  8. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
  9. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  10. Transit Gidilecek Ülkenin Vizesi
  11. Transit Gidilecek Ülkenin Uçak Bileti
  12. Kimlik Fotokopisi
  13. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Çalışanlar için Pakistan Transit Vize Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Vergi levhası fotokopisi
  6. Son 6 aylık Faaliyet belgesi fotokopisi
  7. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  8. İşe giriş bildirgesi fotokopisi
  9. Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  10. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
  11. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  12. Transit Gidilecek Ülkenin Vizesi
  13. Transit Gidilecek Ülkenin Uçak Bileti
  14. Kimlik Fotokopisi
  15. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Şahıs Şirketi Sahipleri için Pakistan Transit Vize Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. İmza beyannamesi yada İmza Sirküleri
  5. Vergi levhası ve İngilizce tercüme fotokopisi
  6. Son 6 aylık Faaliyet belgesi ve İngilizce fotokopisi yada bağlı bulunduğu odaya yeni tarihli kayıt belgesi
  7. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  8. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
  9. Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi
  10. Transit Gidilecek Ülkenin Vizesi
  11. Transit Gidilecek Ülkenin Uçak Bileti
  12. Kimlik Fotokopisi
  13. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Memurlar için Pakistan Transit Vize Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. A4 mesleğini, kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. Çalışma belgesi ve izinli olduğuna dair belgenin fotokopisi
  5. Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
  6. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
  7. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  8. Transit Gidilecek Ülkenin Vizesi
  9. Transit Gidilecek Ülkenin Uçak Bileti
  10. Kimlik Fotokopisi
  11. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

 Emekliler için Pakistan Transit Vize Evrakları

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
  3. A4 Kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
  4. Emeklilik cüzdanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi
  5. Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi
  6. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
  7. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
  8. Transit Gidilecek Ülkenin Vizesi
  9. Transit Gidilecek Ülkenin Uçak Bileti
  10. Kimlik Fotokopisi
  11. Evlilik Cüzdanı

 

Öğrenciler için Pakistan Transit Vize Evrakları

Ailesi Emekliler İse:

    1. En az 6 ay geçerli pasaport
    2. 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim
    3. A4 Kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, gidiş amacını, hangi tarihler arası gideceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe
    4. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
    5. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
    6. Öğrenci Belgesi Fotokopisi
    7. Transit Gidilecek Ülkenin Vizesi
    8. Transit Gidilecek Ülkenin Uçak Bileti
    9. Kimlik Fotokopisi
    10. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Ailesi İşveren yada Çalışan İse,

    1. Şirket Antetli kağıdına görevini, çocuğunun gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten kaseli imzalı İngilizce dilekçe
    2. İmza sirküleri fotokopisi
    3. Vergi levhası fotokopisi
    4. Son 6 aylık Faaliyet belgesin fotokopisi
    5. Hisse Payı gözüken Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
    6. İşe giriş bildirgesi ve İngilizce tercümesi
    7. Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi
    8. Tapu, Araç Ruhsat fotokopisi
    9. Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi
    10. Transit Gidilecek Ülkenin Vizesi
    11. Transit Gidilecek Ülkenin Uçak Bileti
    12. Kimlik Fotokopisi
    13. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

 

Çalışmayanlar için Pakistan Transit Vize Evrakları

  1. Türkiye’ye dönüsünden İtibaren en az 6 aylık geçerli pasaport.
  2. 2 Adet beyaz fon vesikalık resim.
  3. A4 Kağıda gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini, tüm masrafların kendi tarafından karşılanacağını, adres ve telefonunu belirten İngilizce dilekçe.
  4. Tapu,Araç Ruhsat Fotokopisi
  5. Son dönemli içinde bakiye olan şahsi banka hesap cüzdanı fotokopisi yada İngilizce banka yazısı
  6. Transit Gidilecek Ülkenin Vizesi
  7. Transit Gidilecek Ülkenin Uçak Bileti
  8. Kimlik Fotokopisi
  9. Evlilik Cüzdanı Fotokopisi
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ