Guetemala Vizesi

Guetemala Vizesi

Şirketimiz Sizin adınıza Guatemala Vizesi başvurularını yapmaya yetkilidir.

Firma Sahibi Guatemala Vizesi
1.    Guatemala ‘ya gideceği zamanı da kapsayan 30.000 € seyahat sağlık sigortası
2.    Guatemala Büyük Elçiliğine firmanın antetli kağıdına yazılmış yolculuk detayları ve
3.    vize başvurusu imzalı ve kaşeli
4.    Gideceğiniz şirketten gelen Guatemala davetiyesi
5.    Fotokopi şeklinde hazırlanmış kredi kartları
6.    Geçerlilik süresi en az 6 ay olan pasaport
7.    Fotokopi şeklinde düzenlenmiş banka hesap defteri
8.    Firmanın ticari sicil gazetesi fotokopi olarak düzenlenmiş
9.    Güncel tarihli faaliyat belgesi fotokopi olarak hazırlanmış
10.    Fotokopi şeklinde düzenlenmiş firma imza sirküleri
11.    Fotokopi olarak düzenlenmiş firma vergi levhası
12.    Arka fonu beyaz 2 tane fotoğraf yeni çekimli
13.    Otel ve yurtdışı uçak rezervasyonlar
14.    Fotokopi olarak hazırlanmış taşınamaz malların tapusu

 

Guatemala Öğrenci Vizesi
1.    En en yakın tarihte alınmış öğrenci belgesi ve evrakları
2.    Pasaport bilgileri
3.    Vize departmanına hitaben yazılmış GUATEMALA vize dilekçesi
4.    Guatemala seyahat dönemi içine alan 30.000 € garantiye bağlanmış, sağlık sigortası
5.    Vize için 18 yaşını doldurma sınırı aranmaktadır. Eğer kişi yaş sınırında ise veli yada
6.    vasisinden izin alınmış olması şartı aranmaktadır.
7.    Baba yada annenin daha önceden almış olduğu vize var ise bu belgelerin fotokopileri
8.    gerekmektedir
9.    Aile bireyleri arasında firma çalışanları yada ssk hükümlerine göre bir işte çalışanlar
10.    var ise, evrakların tamamının eksiksiz şekilde hazırlanması gerekmektedir.
11.    İki adet arka fonu beyaz olmak şartlı yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf
Guatemala Emekli Vizesi
1.    En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport
2.    Arka fonu beyaz 2 tane fotoğraf
3.    Fotokopi olarak hazırlanmış sağlık karnesi
4.    Taşınamaz malların tapu fotokopi olarak hazırlanmış
5.    Guatemala Büyük Elçiliğinin vize bölümüne vize başvuru formu
Fotokopi olarak hazırlanmış emeklilik cüzdanı
6.    Banka hesap cüzdanı fotokopi olarak hazırlanmış
7.    Guatemala ‘ya gideceği süreyide içine alan 30.000 € garantili seyahat sağlık sigortası

 

Ev Hanımı için Guatemala Vizesi
1.    Eşin eski veya geçerlilik süresi devam eden fotokopi olarak hazırlanmış vizesi
2.    Guetamala ‘ya gideceği süreyide içine 30.000 € değerinde seyahat sağlık sigortası
3.    Fotokopi olarak düzenlenmiş benka hesap defteri
4.    2 adet beyaz fon olarak çekilmiş fotoğraf
5.    Guetamala Büyük Elçiliğinin vize departmanına hazırlanmış belge
6.    En az 6 ay geçerliliği devam eden pasaport
7.    Taşınamaz malların fotokopi olarak düzenlenmiş tapusu
8.    Eş çalışıyor ya da firma sahibi ise istenen belgelerin tümünü eksiksiz tamamlanması gerekir.

 

Çalışan Olarak Guatemala Vizesi
1.    Guatemala konsolosluğuna hitap eden firma sahibince yazılmış firmadaki görevinizi ve geziye ait detayları içeren vize talebinize ait dilekçe.Mutlaka firmanın antetli kağıdına yazılarak imzalanmış olması gerekmektedir.
2.    Faaliyet belgesinin son olarak güncellenmiş evrak fotokopileri,
3.    Fotokopi olarak düzenlenmiş firmaya ait sicil gazetesi,
4.    Gezi süresini kapsayan ve 30.000 € garanti süresini kapsayan seyahat gezi sağlık sigortası,
5.    Arka fonu beyaz olmak koşu ile yeni çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf,
6.    Kredi kartlarına ait fotokopi ve belgeler,
7.    Kişinin çalıştığı firmaya ait vergi levhasının fotokopisi,
8.    Fotokopi olarak düzenlenmiş taşınmaz mallara ait belgeler,
9.    Vize başvurusu pasaport,
10.    Kişiye ait banka hesap cüzdanın fotokopisi,
11.    Fotokopi olarak düzenlenmiş firmaya ait imza sirküleri
12.    Eğer ticaret amaçlı seyahat edilecekse GUATEMALA da faaliyetine devam eden şirketten davetiye,
13.    En son 3 aya ait bordro fotokopileri,
14.    Fotokopi olarak hazırlanmış dört aylık dönemi kapsayan sigorta bildirimi belgeleri
15.    Sigortalı olarak işe giriş bildirimlerine ait evrakların fotokopileri ; özellikle işe yeni başlanmış ise var olan eski SSK lı işe giriş belgesinin olması gerekmektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ