Tahiti Vizesi

Tahiti Vizesi

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Tahiti vizesi almak zorundadır

Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

Fransız Polinezyası Ülkemizde Konsolosluk ve Büyükelçilikleri bulunmamaktadır.
Tahiti Vize başvuruları Fransa Başkonsolosluğu yada Büyükelçiliği’ne yapılması gerekmektedir.

Tahiti vize evrakları Fransa vizesi ile aynıdır.[bknz. Fransa Vizesi ]

 

İşverenler İçin Tahiti Vizesi Evrakları

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Tahiti konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe

  1.  Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  2.  Vergi Levhasının Fotokopisi
  3.  İmza Sirküleri Fotokopisi
  4. Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  5. Hesap Cüzdan Fotokopisi
  6. Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  7. Kredi Kartları Fotokopisi
  8. Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  9. Ticari Seyahatleriniz İçin Tahiti’da ki Firmadan Davetiye
  10. ( Tahiti’den gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Tahiti konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  11. 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  12. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  13. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışanlar İçin Tahiti Vizesi Evrakları

  1. Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Tahiti konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  2. Şirketin imza sirküleri
  3. Vergi levhasının fotokopisi
  4. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  6. Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  7. 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  8. Son üç aylık bordro fotokopisi
  9. Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  10. Gayrimenkul tapu fotokopisi
  11. Kredi kartları fotokopisi
  12. Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  13. Ticari Seyahatleriniz İçin Tahiti’de ki Firmadan Davetiye
  14. ( Tahiti dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Tahiti konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  15. 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  16. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  17. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımları İçin Tahiti Vizesi Evrakları

  1. Tahiti konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  2. Gayrimenkul tapu fotokopisi
  3. Hesap cüzdan fotokopisi
  4. Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  5. 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  6. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  7. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  8. Eşinin geçerli yada eski Tahiti vizesi varsa fotokopileri

Öğrenciler İçin Tahiti Vizesi Evrakları

  1. Tahiti Konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe
  2. Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  3. 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Tahiti ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  4. Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  5. 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  6. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  7. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  8. Anne veya Babanın geçerli yada eski Tahiti vize si varsa fotokopileri

Emekliler İçin Tahiti Vizesi Evrakları

  1. Tahiti Konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe
  2. Emekli cüzdanı fotokopisi
  3. Sağlık karnesi fotokopisi
  4. Gayrimenkul tapu fotokopisi
  5. Banka cüzdan fotokopisi
  6. 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  7. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  8. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ