Sudan Vizesi

Sudan Vizesi

Sudan’a  seyahat edecek olan yolcular  vizelerini  Uluslararası Hartum Havalimanından alabilirler.

Pasaportunda israil vizesi yada giriş ve çikiş kaşesi olan yolcular sudan cumhuriyeti nden vize alamazlar

Sudan Ticari Vizesi

Şirket Sahipleri veya Ortakları İçin Sudan Ticari Vizesi

  1. Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
  2. Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,
  3. Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,
  4. Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imza sürküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,
  5. Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği Tur Voucherı yada Otel Konfirmesinin fotokopisi,
  6. Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf,
  7. Süresi geçmemiş olan İmza Sürküsü yada Beyannamesinin fotokopisi,
  8. Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret yada Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi,
    *** Baro yada Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır
  9. Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
  10. Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
  11. Uçak biletinizin fotokopisi,

SGK’lı Çalışanlar İçin Sudan Ticari Vizesi

  1. Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
  2. Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,
  3. Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,
  4. Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkca belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imza sürküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilkeçesi,
  5. Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkca belirtildiği Tur Voucherı yada Otel Konfirmesinin fotokopisi,
  6. Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf,
  7. Süresi geçmemiş olan İmza Sürküsü yada Beyannamesinin fotokopisi,
  8. Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret yada Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi,
    *** Baro yada Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır
  9. Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
  10. Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
  11. Uçak biletinizin fotokopisi,

Serbest Meslek Sahipleri İçin Sudan Ticari Vizesi

  1. Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
  2. Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,
  3. Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,
  4. Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,
  5. Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği Tur Voucherı yada Otel Konfirmesinin fotokopisi,
  6. Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf,
  7. Süresi geçmemiş olan İmza Sirküsü yada Beyannamesinin fotokopisi,
  8. Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret yada Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi,
    *** Baro yada Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır
  9. Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
  10. Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
  11. Uçak biletinizin fotokopisi

Avukat, Doktor, Eczacılar İçin Sudan Ticari Vizesi

  1. Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
  2. Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,
  3. Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,
  4. Konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilkeçesi,
  5. Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği Tur Voucherı yada Otel Konfirmesinin fotokopisi,
  6. Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf,
  7. Süresi geçmemiş olan İmza Sirküsü yada Beyannamesinin fotokopisi,
  8. Avukatlar bağlı bulundukları Barodan kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir,
    Doktorlar bağlı bulundukları Tabipler Odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir,
    Eczacılar bağlı bulundukları Eczacılar Odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir,
  9. Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
  10. Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
  11. Uçak biletinizin fotokopisi,

Mimar, Mühendisler İçin Sudan Ticari Vizesi

  1. Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
  2. Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,
  3. Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,
  4. Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,
  5. Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği Tur Voucherı yada Otel Konfirmesinin fotokopisi,
  6. Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf,
  7. Süresi geçmemiş olan İmza Sirküsü yada Beyannamesinin fotokopisi,
  8. Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret yada Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi,
    *** Serbest çalışanlar bağlı oldukları Mimarlar ve Mühendislikler Odasından kayıtlı olduklarına dair belge almalılar,
  9. Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
  10. Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
  11. Uçak biletinizin fotokopisi
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ