Moğolistan Vizesi

Moğolistan Vizesi

Moğolistan Vizesi Ticari – Şirket Ortakları Gerekli Evrak Listesi
1.    Moğolistan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.
2.    Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
3.    Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müracaatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Moğolistan vizesi başvuru formu
4.    Moğolistan Büyükelçiliği’ne hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi.
5.    Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
6.    Moğolistan’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
7.    Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

Moğolistan Vizesi Ticari – Çalışan Gerekli Evrak Listesi
1.    Moğolistan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
2.    Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müracaatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Moğolistan vizesi başvuru formu
3.    Moğolistan Büyükelçiliği’ne hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
4.    Moğolistan’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye
5.    Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

Moğolistan Vizesi Turistik – Şirket Ortakları Gerekli Evrak Listesi
1.    Moğolistan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
2.    Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müracaatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Moğolistan vizesi başvuru formu
3.    Moğolistan Büyükelçiliği’ne hitaben vize talep dilekçesi
4.    Moğolistan’da 30-90 gün arasında kalacak turistler için bir Moğolistan seyahat acentesinden alınacak davet yazısı.
5.    Moğolistan’a bir Moğol vatandaşının daveti üzere gidilecek ise;bu kişiden alınacak ve
6.    Moğolistan Göç ve Yabancı Vatandaşlar Dairesinden onaylı davetiye
7.    Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
8.    Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

Moğolistan Vizesi Turistik – Çalışan Gerekli Evrak Listesi
1.    Moğolistan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
2.    Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müracaatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Moğolistan vizesi başvuru formu
3.    Moğolistan Büyükelçiliği’ne hitaben vize talep dilekçesi
4.    Moğolistan’da 30-90 gün arasında kalacak turistler için bir Moğolistan seyahat acentesinden alınacak davet yazısı.
5.    Moğolistan’a bir Moğol vatandaşının daveti üzere gidilecek ise;bu kişiden alınacak ve
6.    Moğolistan Göç ve Yabancı Vatandaşlar Dairesinden onaylı davetiye
7.    Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
8.    Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

Moğolistan Vizesi Turistik – Emekli Gerekli Evrak Listesi
1.    Moğolistan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
2.    Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Moğolistan vizesi başvuru formu
3.    Moğolistan Büyükelçiliği’ne hitaben vize talep dilekçesi
4.    Moğolistan’da 30-90 gün arasında kalacak turistler için bir Moğolistan seyahat acentesinden alınacak davet yazısı.
5.    Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

Moğolistan Vizesi Transit Gerekli Evrak Listesi
1.    Moğolistan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan
2.    pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
3.    Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müracaatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Moğolistan vizesi başvuru formu
4.    Moğolistan transit vize için sonraki seyahate ait bilet fotokopisi
5.    Moğolistan transit vize için sonraki seyahate ait vize fotokopisi
6.    Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.


Firma adı: Moğolistan Fahri Konsolosluğu
Adres: Fulya Mah. Büyükdere Cad. Hukukçular Sitesi No:24 D:51 PK:34394

Esentepe, Şişli, İstanbul – Avrupa

Telefon Numarası: +90 212 274 35 00

 

Web Sitesi: www.mongolianconsulate.com

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
BİR YORUM YAZ