Kolombiya Vizesi

Kolombiya Vizesi
Kolombiya Vizesi / İşverenler İçin(Tüccar, Avukat, Doktor, Serbest meslek)

  1. Antetli Kağıda Kolombiya Konsolosluğu Vize departmanına hitaben yazmış Dilekçe ( Ziyaret sebebini ve ziyaret tarihlerinin belirtildiği )
  2. Faaliyet belgesi orijinali  ( son 3 aylık)
  3. Vergi levhası fotokopisi
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Sicil gazetesi fotokopisi
  6. Maddi durumu gösteren belgeler (şahsi veya şirketin – banka hesapları, tapu, kira kontratları, kredi kartları fotokopileri)
  7. 4 adet biometrik resim(son 3 ay içinde çekilmiş ve arka fonu mutlak beyaz olmalıdır.)
  8. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi (eşlerden biri seyahat etmese bile bu evrak istenir.)
  9. Otel rezervasyonu
  10. Uçak rezervasyonu
  11. Seyahat sigortası ( 30.000 Euro) teminatlı
  12. Davetiye ( Ticari ise )
  13. Tapu Fotokopileri / varsa
  14. Araç ruhsatı fotokopisi / varsa

 

Kolombiya Vizesi / SSK’lı Çalışanlar İçin(Sözleşmeli personel, memur, işçi vs..)

  1. Antetli Kağıda Kolombiya Konsolosluğu Vize departmanına hitaben yazmış Dilekçe ( Ziyaret sebebini ve ziyaret tarihlerinin belirtildiği )
  2. Faaliyet belgesi orijinali  ( son 3 aylık)
  3. Vergi levhası fotokopisi
  4. İmza sirküleri fotokopisi
  5. Sicil gazetesi fotokopisi
  6. Sigortalı işe giriş bildirgesi fotokopisi
  7. 6 Aylık SSK Prim dökümü
  8. Maddi durumu gösteren belge (şahsi banka hesapları, tapu, kira kontratları, kredi kartları fotokopileri)
  9. Maaş bordrosu (son 3 aylık)
  10. 4 adet biometrik resim(son 3 ay içinde çekilmiş ve arka fonu mutlak beyaz olmalıdır.)
  11. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi (eşlerden biri seyahat etmese bile bu evrak istenir.)
  12. Otel rezervasyonu
  13. Uçak rezervasyonu
  14. Seyahat sigortası ( 30.000 Euro) teminatlı
  15. Davetiye ( Ticari ise )
  16. Tapu Fotokopileri / varsa
  17. Araç ruhsatı fotokopisi / varsa

 

 

 

Kolombiya / Öğrenci Vize Başvurusu

  1. Okuldan öğrenci belgesi
  2. Öğrenci ailesinin iş durumunu ve gelirini gösteren belge
  3. Öğrenci ailesinden muvaffakatname (Eğer ailesinden bağımsız tura katılıyorsa ve 18 yaşından küçükse)
  4. 4 adet biometrik resim(son 3 ay içinde çekilmiş ve arka fonu mutlak beyaz olmalıdır.)
  5. Otel rezervasyonu
  6. Uçak rezervasyonu
  7. Tapu Fotokopileri / varsa
  8. Araç ruhsatı fotokopisi / varsa

 

Kolombiya / Emekli Vize Başvurusu

  1. Kolombiya Konsolosluğu’na vize talebi dilekçesi (orijinal,A-4 kağıda gidiş sebebini ve tarihleri yazılmalı )
  2. Emeklilik kimlik cüzdanı fotokopisi
  3. Emeklilik maaşının alındığı banka hesap cüzdanının fotokopisi
  4. Maddi durumu gösteren belgeler(banka hesapları,tapu,kira kontratları,kredi kartları fotokopileri)
  5. 4 adet biometrik resim(son 3 ay içinde çekilmiş ve arka fonu mutlak beyaz olmalıdır.)
  6. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi(eşlerden birinin seyahat etmemesi durumunda dahi verilmelidir)
  7. Otel rezervasyonu
  8. Uçak rezervasyonu
  9. Tapu Fotokopileri / varsa
  10. Araç ruhsatı fotokopisi / varsa

Önemli Bilgi:Kolombiya Vizesiz ziyaret edilebilir maksimum 90 gün kalınabilir.

Kolombiya İstanbul Fahri Konsolosluğu


Adres: Kore Şehitleri Cad. No: 36/2 Zincirlikuyu İSTANBUL
Telefon: (0212) 347 89 93
Faks: (0212) 347 88 67

valenciaolga@gmail.com

Görev Bölgesi: Türkiye

Bayan Olga Lucia de Chinquinquira VALENCIA VELASQUEZ
Fahri Konsolos

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ