Endonezya Vizesi

Endonezya Vizesi

Endonezya Vize Başvuruları Ankara Endonezya Büyükelçiliğine Yapılmaktadır

Endonezya Vize İşlem Süreleri
Ticari Vize:
5 İş Günü
Turistik Vize: 5 İş Günü

Endonezya Vizesi Ticari

  1. 2 Adet Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  2. En Az 6 ay Geçerliliği Olan Pasaport
  3. Şirket Antetli Kağıdına Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe (İngilizce)
  4. Şirket İmza Sirküleri (Fotokopi)
  5. Şirket Faaliyet Belgesi (Fotokopi)
  6. Şirket Vergi Levhası (Fotokopi)
  7. Şirket Ticari Sicil Gazetesi (Fotokopi)
  8. Çalışanlardan SSK İşe Giriş Bildirgesi
  9. Ticari Davetiye
  10. Banka Hesap Cüzdanı (Fotokopi)
  11. Otel Rezervasyonu
  12. Uçak Bileti

 

Endonezya Vizesi Turistik

  1. 2 Adet Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  2. En Az 6 ay Geçerliliği Olan Pasaport
  3. Şirket Antetli Kağıdına Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe (İngilizce)
  4. Şirket İmza Sirküleri (Fotokopi)
  5. Şirket Faaliyet Belgesi (Fotokopi)
  6. Şirket Vergi Levhası (Fotokopi)
  7. Şirket Ticari Sicil Gazetesi (Fotokopi)
  8. Çalışanlardan SSK İşe Giriş Bildirgesi
  9. Banka Hesap Cüzdanı (Fotokopi)
  10. Otel Rezervasyonu
  11. Uçak Bileti

 

Endonezya Vizesi Emekli

  1. 2 Adet Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  2. En Az 6 ay Geçerliliği Olan Pasaport
  3. İngilizce Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
  4. Emekli Kart Fotokopisi
  5. Banka Hesap Cüzdanı (Fotokopi)
  6. Varsa Tapu vb. Evrak (Fotokopi)
  7. Otel Rezervasyonu
  8. Uçak Bileti

 

Endonezya Vizesi Ev Hanımı

 

  1. 2 Adet Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
    En Az 6 ay Geçerliliği Olan Pasaport
  2. İngilizce Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
  3. Eşi Çalışan Kişiler Eşinin Şirket Evrakarını Eklemeli
  4. Banka Hesap Cüzdanı (Fotokopi)
  5. Varsa Tapu vb. Evrak (Fotokopi)
  6. Otel Rezervasyonu
  7. Uçak Bileti

 

Endonezya Vizesi Öğrenci

  1. 2 Adet Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  2. En Az 6 ay Geçerliliği Olan Pasaport
  3. Öğrenci Belgesi
  4. 18 Yaşından Küçük Olanlar İçin Noterden Muvafakatname
  5. Anne veya Baba Tarafından İngilizce Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
  6. Anne veya Baba Çocuğu Finanse Eden Kişinin Maddi Durum Gösteriri Evrakları
  7. Otel Rezervasyonu
  8. Uçak Bileti

 

Not: Konsolosluk Ek Evrak Talep Edebilir. Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport Sahipleri Seyahatlerinde 14 Güne Kadar Kalışlarda Vizeden Muaftır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ