Cezayir Vizesi

cezayir vizesi, Cezayir VizeportCezayir Vizesi

İstanbul Cezayir Başkonsolosluğu
Ankara İkametli Pasaport Sahipleri Haricinde Diğer Bütün İllerde İkamet Eden Kişiler Vize Başvurularını İstanbul Cezayir Başkonsolosluğuna Yapabilmektedir.

Cezayir Vizesi Başvurularının Süreleri ;
Ticari Vize Başvurusu: 3 İş Günü
Turistik Vize Başvurusu: 3 İş Günü

Acil Cezayir Vizesi İçin Gerekli Belgeler:

  1. 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  2. En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  3. 2 Adet Tam Doldurulmuş ve İmzalanmış Cezayir Vizesi Başvuru Formu (Formu sizin adınıza biz dolduruyoruz)
  4. Şirket Antetli Kağıdına Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten ve Masrafların Şirket Tarafından Ödeneceğini Taahhüt Eden Kaşeli İmzalı Dilekçe
  5. Cezayir’den adınıza gönderilmiş Davetiye Mektubu (imzalı ve kaşeli) “mail çıktısı yeterlidir”

Önemli Not: Dilekçeniz de gidiş dönüş tarihlerinizi aslına uygun şekilde belirtiniz, Çünkü Konsolosluk dilekçenizde ki tarihlere göre vize vermektedir.

Aşağıdaki evrak listeleri halen geçerlidir fakat yukarıda belirttiğimiz evraklar ile başvurunuzu kısa sürede sonuçlandırıyoruz.

Cezayir Ticari Vizesi

  1. 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  2. En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  3. 2 Adet Tam Doldurulmuş ve İmzalanmış Cezayir Vizesi Başvuru Formu
  4. Şirket Antetli Kağıdına Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten ve Masrafların Şirket Tarafından Ödeneceğini Taahhüt Eden Kaşeli İmzalı Dilekçe
  5. Şirket Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  6. Şirket Vergi Levhası (fotokopi)
  7. Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (fotokopi)
  8. Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
  9. Şirket Banka Hesapları
  10. Ssk İşe Giriş Bildirgesi (imza yetkilisi olmayan kişilerden)
  11. Maaş Bordrosu
  12. Ticari Seyahat Açıklamalı Davetiye
  13. Otel Rezervasyonu
  14. Uçak Bileti Rezervasyonu

Cezayir Turist Vizesi

  1. 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  2. En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  3. 2 Adet Tam Doldurulmuş ve İmzalanmış Cezayir Vizesi Başvuru Formu
  4. Şirket Antetli Kağıdına Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten Kaşeli İmzalı Dilekçe
  5. Şirket Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  6. Şirket Vergi Levhası (fotokopi)
  7. Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (fotokopi)
  8. Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
  9. Kişisel Banka Hesapları
  10. Ssk İşe Giriş Bildirgesi (imza yetkilisi olmayan kişilerden)
  11. Maaş Bordrosu
  12. Başvuru Sahibinin İkametgah Senedi
  13. Otel Rezervasyonu veya Davetiye
  14. Uçak Bileti Rezervasyonu

Asker,Doktor,Emekli,Ev Hanımı,Öğrenci Turist Vizesi Başvurularında Kişinin Durumunu Belgeleyen Evraklar İstenmektedir.

Not ; Büyükelçilik-Konsolosluk İstenilen Belgeler Dışında Ek Evrak Talep Edebilir.
Diplomatik,Hizmet,Hususi Pasaport Sahiplerinden Seyahatlerinde Üç Aya Kadar Kalışlarda Vize İstenmiyor.

Cezayir Başvuru Formu: (Bilgisayardan doldurulabilir format) İNDİR

Cezayir Başvuru Formu: (El ile doldurulabilir Jpeg formatı) İNDİR

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ