Schengen Vizesi

22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Aile & Arkadaş Ziyareti STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan TC...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Ticari Vizesi – Çalışan STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan TC...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Ticari Vizesi – İşveren STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan TC...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Turistik Vizesi - İşveren STANDART EVRAKLAR PASAPORT  Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan TC...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Turistik Vizesi - Çalışan STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan TC...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Turistik Vizesi - Emekli STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan TC...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Turistik Vizesi - Memur STANDART EVRAKLAR PASAPORT  Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan TC...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Turistik Vizesi – Çalışmayan Kişiler STANDART EVRAKLAR PASAPORT  Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Turistik Vizesi - Öğrenci STANDART EVRAKLAR PASAPORT  Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no bulunan TC...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İTALYA Turistik Vizesi – 0-6 Yaş Çocuklar STANDART EVRAKLAR PASAPORT  Talep edilen vize bitiş tarihinden sonra en az 90 gün geçerliği olan pasaport.  Pasaportun ve varsa eski pasaportların  (kişisel bilgilerin ve diğer bütün vize ve damgaların bulunduğu sayfaların) fotokopisi. KİMLİK FOTOKOPİSİ Üzerinde TC kimlik no...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İtalya Vize Türleri İtalya Turistik Vizesi İtalya Ticari Vizesi İtalya Aile & Arkadaş Ziyareti Vizesi
22 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya seyahat amacınıza göre aşağıdaki vize türünü seçiniz. Almanya Ticari Vizesi Almanya Turistik Vizesi
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İş ve Fuar Ziyareti - İşverenler için STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
İş ve Fuar Ziyareti - Çalışanlar için STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya Turistik Vizesi - Çalışmayan Kişiler STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya Turistik Vizesi - Çocuklar için STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya Turistik Vizesi - Öğrenciler için STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya Turistik Vizesi - Memur STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3 yıl...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya Turistik Vizesi - Emekli STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3 yıl...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya Turistik Vizesi - Serbest Meslek STANDART EVRAKLAR PASAPORT Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3...
22 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya Turistik Vizesi / İşveren STANDART EVRAKLAR PASAPORT: Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3...
21 Ekim 2017 - 0 yorum
Almanya Turistik Vizesi / İşveren STANDART EVRAKLAR PASAPORT: Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Pasaportun resimli sayfası ve son 3...
19 Ekim 2013 - 1 yorum
 Almanya Vizesi Başvuru İşlemleri Almanya Vize İşlemleri ve Vize Türleri aşağıdaki gibidir. ALMANYA Vize Türleri : Almanya Turistik Vizesi Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız Almanya Ticari Vizesi Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız Almanya Öğrenci Gezisi Vizesi Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız Almanya Transit Vizesi Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız Almanya...
9 Mart 2013 - 1 yorum
Schengen Vizesi Belgeleri (Genel) Bu Sayfada Tüm Schengen ülkelerinin Vize için talep ettiği Evrakların Tam halini bulabilirsiniz. KİŞİSEL BELGELER (Herkesin Mutlak sunması gerektiği belgeler) Pasaport aslı (Vize Bitiş Tarihinden itibaren en az altı Ay Geçerliliği Olan Pasaport aslı, (Yeni Çipli “Biometrik Pasaport”...
15 Aralık 2012 - 0 yorum
İşverenler için Ticari Yunanistan Vizesi Evrakları: En az 6 ay geçerli pasaport 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını...
15 Aralık 2012 - 0 yorum
İşverenler için Turistik Yunanistan Vizesi Evrakları: En az 6 ay geçerli pasaport 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını...
15 Aralık 2012 - 0 yorum
İşverenler için Yunanistan Ziyaret Vizesi Evrakları: En az 6 ay geçerli pasaport 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını...
15 Aralık 2012 - 0 yorum
Yunanistan Transit Vizesi İşverenler için Yunanistan Transit Vize Evrakları: En az 6 ay geçerli pasaport 2 Adet beyaz fon son 6 aylık vesikalık resim Şirket Antetli kağıdına görevini, gidiş amacını, hangi tarihler arası gidileceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi...
15 Aralık 2012 - 0 yorum
Slovenya Vizesi 01 Nisan 2010 tarihinden itibaren, 10 yıldan eski olan pasaportlar Slovenya temsilciliklerince işleme alınmayacaktır. Pasaportunuzu ilk aldığınızı tarihi dikkate alarak başvurunuzu yapmanız önemle rica olunur. Vizenin sonuçlanması 5 iş günüdür ve Express uygulaması yoktur. (Konsolosluk yada elçilikler süreyi uzatma hakkına sahiptirler,...
15 Aralık 2012 - 0 yorum
Slovenya Vizesi 01 Nisan 2010 tarihinden itibaren, 10 yıldan eski olan pasaportlar Slovenya temsilciliklerince işleme alınmayacaktır. Pasaportunuzu ilk aldığınızı tarihi dikkate alarak başvurunuzu yapmanız önemle rica olunur. Vizenin sonuçlanması 5 iş günüdür ve Express uygulaması yoktur. (Konsolosluk yada elçilikler süreyi uzatma hakkına sahiptirler, bu...
Sonraki Sayfa »