Afganistan Vizesi

Afganistan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize uygulamaktadır.

Diplomatik Pasaport hamilleri vizeden muaftır. Hususi, Hizmet ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Afganistan Büyükelçiliği vize başvurularında başvuru sahiplerinin pasaportlarının en az 6 ay geçerli olmasını talep etmektedir.

Afganistan vizesi işlemleri ortalama olarak bir hafta sürmekte olup seyahat tarihinizden en az 1 ay önce vize başvurularınızın yapılması sağlıklı olacaktır.,

Afganistan Vizesi

Genel Evrak Listesi

  1. 1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Afganistan Vizesi Başvuru Formu
  2. 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  3. Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  4. Antetli Kağıda Afganistan Büyükelçiliği veya Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orijinal)
  5. Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
  6. Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  7. Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  8. Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
  9. SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  10. Maaş Bordrosu (fotokopi olabilir)
  11. Hesap Cüzdanı (fotokopi)
  12. Kredi Kart Fotokopileri
  13. İsim Detaylarının’da Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  14. Uçak Rezervasyonları
  15. 30,000 € (euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

“Konsolosluk Ek Evrak Talep Edebilir”

Afganistan Ticari Vizesi

Gerekli Evraklar :

  1. 1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Afganistan Vizesi Başvuru Formu
  2. Orijinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  3. Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  4. Antetli Kağıda Afganistan Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Kişinin Şirketteki Pozisyonunu,Gidilecek Tarih Aralığını,Hangi Amaçla Gidildiğini ve Tüm masrafların Şirket Tarafından Karşılanacağını Belirten Dilekçe (orjinal)
  5. Şirketin İmza sirküleri (fotokopi)
  6. Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  7. Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  8. Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
  9. SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  10. Maaş Bordrosu (fotokopi olabilir)
  11. Şirketin Hesap Cüzdanı (fotokopi)
  12. Kredi Kart Fotokopileri
  13. Pasaport Sahibinin Adı-Soyadı gibi detayların Belirtildiği Davetiye
  14. Otel ve Uçak Rezervasyonları
  15. 30,000 €  (Euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  16. “Konsolosluk Ek Evrak Talep Edebilir”

Afganistan Turist Vizesi

  1. 1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Afganistan Vizesi Başvuru Formu
  2. Orijinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  3. Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  4. Antetli Kağıda Afganistan Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orjinal)
  5. Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  6. Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  7. Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
  8. Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
  9. SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  10. Maaş Bordrosu (fotokopi olabilir)
  11. Hesap Cüzdanı (fotokopi)
  12. Kredi Kart Fotokopileri
  13. Pasaport Sahibinin Adı-Soyadı gibi detayların Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  14. Uçak Rezervasyonları
  15. 30,000 € (Euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

“Konsolosluk Ek Evrak Talep Edebilir”

Afganistan Emekli Vizesi

Gerekli Evraklar

  1. 1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Afganistan Vizesi Başvuru Formu
  2. Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  3. Orijinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  4. Afganistan Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe
  5. Emeklilik Cüzdanı Fotokopisi
  6. Varsa Gayrimenkul Tapuları Fotokopileri
  7. Banka Hesap Cüzdanının Fotokopileri
  8. Kredi Kartı Fotokopileri
  9. 30,000 € (euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  10. İsim Detaylarınında Belirtildiği Onaylı Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  11. Uçak Rezervasyonları

 

“Konsolosluk Ek Evrak Talep Edebilir”

 

Afganistan Öğrenci Vizesi

Afganistan Öğrenci Vizesi:

  1. 1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Afganistan Vizesi Başvuru Formu
  2. Orijinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  3. Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  4. Öğrenci Olduğunuza Dair Öğrenci Belgeleriniz
  5. Anne ya da Babanız Tarafından Afganistan Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (ıslak imzalı)
  6. Öğrenim Göreceğiniz Okuldan Yaptırdığınız Okul Kayıt Belgeleriniz(öğrenim amaçlı başvuru)
  7. Reşit Değilseniz Anne ya da Babanızdan Muvafakat name
  8. Anne ya da Babanızın sizi Finans Eden Kişinin Gayrimenkul Tapu Fotokopileri,Banka Hesapları,Kredi Kart Fotokopileri Maddi Durum Gösterir Belgeleri
  9. Sizi Finans Eden Kişi Eğer Çalışıyorsa Şirket Evraklarının Fotokopileri
  10. 30,000 € (euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  11. Pasaport Sahibinin Adı-Soyadı gibi detayların Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  12. Uçak Rezervasyonları

“Konsolosluk Ek Evrak Talep Edebilir”

 

Vize türü : Afganistan Transit Vizesi

  1. Transit Vizeler Geçiş Yapılan Ülke Sınırları İçerisinde Kalınan Süreye Bağlı Olarak Talep Edilmektedir.

“Konsolosluk Ek Evrak Talep Edebilir”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ